Kistermelői nyers tehéntej. Plussz 4 fokon hűtve 3 napig fogyasztható. Hőkezelve fogyasztandó, 1 valamint 1,5 literes kiszerelésben kapható. Nyers tej tárolási javaslata, +4 °C alatt.
Hagyományos technológiával készült leveles túró ami 50 valamint 30 dkg-os kiszerelésben rendelhető. Tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított. Minősgét megőrzi lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Hagyományos házi tejföl bármiféle tartósítószer-, és adalékanyag nélkül készítjük. Többféle kiszerelésben készítjük, akár 25 dkg valamint 30 dkg és még 50 dkg-os csomagolásba rendezzük. Minőségét megőrzi, lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Hideg eljárással készült Káposztával töltött almapaprika házias ízvilággal. 1 kg-os és 40 dkg-os kiszerelésben értékesítjük. Hűtve tárolandó. Összetevők: Csípős almapaprika, káposzta ,ivóvíz, étkezési só, ételecet, fűszerek, citromsav, szilárdító anyag: kálcium-klorid , édesítőszerek: szacharin, steviol glikozidok, tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát. Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve (0 és +10 C° között) tárolandó maximum két hétig.
Félkemény sajt, ami könnyen és lágyan olvad. A sajtokat sajnos pontosan egyforma darabokra nem tudjuk felvágni, de olyan 20-30 dkg-os szeletekre tudjuk szelni, amiket le vákuum csomagolunk a biztos tartósság végett. Minőségét megőrzi lásd a cimkén: Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.
Hosszú érlelésű kézműves trappista sajt. Kb. 25 dkg-os darabokban, amik súlya pluszban és mínuszban is változhat egy keveset.
Házi vaj ami tejszínből és tejfölből készül köpülőgép segítségével tartósítószer-, és adalékmentes készítünk, amit 15 dkg- os kiszerelésben lehet rendelni. Tárolása +5°C alatt javasolt.
Elsősorban C-vitamin forrás a retek, de jelentősebb még kalcium, magnézium, kálium, foszfor és niacin tartalma is. A leveleit is érdemes fogyasztani, hiszen vasat, karotint és folsavat mutattak ki bennük, remek saláta készíthető belőle.
Ki ne szeretné a vanília édes, egyedi ízét? Rendkívül sokféle módon használják fel a gasztronómiában, így mi is ezt tettük. Az akácmézünkhöz valódi vaníliát adtunk, hogy egy különleges, természetes édességet alkossunk. Ha igazán édesszájú vagy, vagy imádod a vaníliát, akkor ezt neked hoztuk össze! Kellemes vanília íz, mely az akác nektár édességét kissé háttérbe szorítva, uralja ezt a nem mindennapi csemegét. A gyerekek kedvence lesz, ha megkóstolják, ráadásul nincs is egészségesebb édesség a méznél. Ha eddig nem sok mézet ettél, a vanília hatására ez meg fog változni. Teába, gyümölcsre vagy sunyiban egy kanállal, ez csak rajtad áll.
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vastagbélbe töltjük, ami a 90 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. 2015. Magyar Kézműves Remek Házi jellegű szárítással érlelt csemege kolbász. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1964 kJ/474 kcal, Zsír: 39,95 g (ebből telített zsírsavak: 16,98 g), Szénhidrát: 0,52 g (ebből cukrok: 0,11 g), Fehérje: 24,74 g, Só: 4,08 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig (90nap)