100%-os almalé, tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított.
Az akácmézet ajánljuk: felső légúti megbetegedésekre,immunrendszer erősítésre,emésztési zavarokra,méregtelenítésre,májregenerációra,csonterősítésre Tulajdonságai: Az akácméz színe kristálytiszta, egészen enyhén sárga. Az akácméz illata akácvirág illatú. Mellékíz nélküli aromája teszi egyedivé, íze a legtöbb méznél édesebb, míg savtartalma a legtöbb méznél alacsonyabb. Gyümölcscukorban igen gazdag, így lassan kristályosodik, akár 1-2 évig is megőrzi állagát. A világ három legkevésbé kristályosodó fajtaméze közül az egyik az akácméz. Jó édesítő képessége mellett ezért is olyan keresett a világpiacon. Az akácméz hatásai: Az akácméz robinint és akacint tartalmaz, ezért jó általános fertőtlenítő hatása van, méregtelenítő és köhögéscsillapító hatású.Gyomorsav túltengés esetén hatásos lehet. Az akác mézben lévő gyümölcscukornak májregeneráló hatása van. Nem közömbös a sportolásnál tapasztalt izomlazító képessége sem. Enyhe íze miatt szívesen használják az akácmézet süteményekbe
Vegyszermentes almából, ivóvízből, és cukorból biológiai erjesztéssel készült ecet.
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján őshonos mangalica sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vékonybélbe töltjük, ami a 40 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Összetevők: Mangalicahús, sertéshús, mangalica szalonna, gyártási szalonna, csemege fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia 2101 kJ/507 kcal, Zsír 42,5 g (ebből telített zsírsavak 17,2 g), Szénhidrát 1,4 g (ebből cukrok: 0,4 g), Fehérje: 29,7 g, Só: 3,68 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig (60nap)
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük, hozzáadott Trinidad Scorpion Moruga Chili adja meg a jellegzetes ízét. Sertés vékonybélbe töltjük, majd 40 napig érleljük. Extrém csípős. Házi jellegű szárítással érlelt Chilivel készült extrém csípős kolbász. Összetevők: sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csemege fűszerpaprika őrlemény, Trinidad Moruga Scorpion paprika, fűszerek. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia 2167 kJ/523 kcal, Zsír 44,7 g (ebből telített zsírsavak 18,6 g), Szénhidrát 1,4 g (ebből cukrok: 0,8 g), Fehérje: 28,8 g, Só: 4,4 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(60nap)
Alapjául az eredeti békési Kovács István féle recept szolgál. A vékonykolbász alapanyagához a fűszerekkel együtt hozzáadjuk a házi szilvalekvárt, kellemes édeskés ízt adva így a terméknek. Az ízek a 40 napos érlelés során tökéletesen összeérnek. Enyhén csípős. Összetevők: sertéshús, gyártási szalonna, szilvalekvár 10%, csemege és csípős fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 130 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 2157 kJ/520 kcal, Zsír: 43,31 g (ebből telített zsírsavak: 16,33 g), Szénhidrát: 7,90 g (ebből cukrok: 7,06 g), Fehérje: 24,70 g, Só: 3,63 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig (90nap)
Vegyszermentes birsalmából cukorral készült, tartósítószermentes befőtt. Töltőtömeg: 400 g