Mások ezeket rendelték

Békési Szilvalekváros kolbász
Alapjául az eredeti békési Kovács István féle recept szolgál. A vékonykolbász alapanyagához a fűszerekkel együtt hozzáadjuk a házi szilvalekvárt, kellemes édeskés ízt adva így a terméknek. Az ízek a 40 napos érlelés során tökéletesen összeérnek. Enyhén csípős. Összetevők: sertéshús, gyártási szalonna, szilvalekvár 10%, csemege és csípős fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 130 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 2157 kJ/520 kcal, Zsír: 43,31 g (ebből telített zsírsavak: 16,33 g), Szénhidrát: 7,90 g (ebből cukrok: 7,06 g), Fehérje: 24,70 g, Só: 3,63 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig (90nap)






Cukormentes sárgabarack lekvár
Vegyszermentes termelésből származó, kizárólag sárgabarackot tartalmazó lekvár. Az aromaanyagok megőrzése érdekében rövid főzési eljárással készült. Nem tartalmaz mesterséges aromákat, tartósítószereket és adalékanyagokat.





Himalája só
A Himalája só fő alkotóeleme a nátrium-klorid, azonban a hagyományos sóval ellentétben nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot (csomósodásgátlót, fehérítőt), amelynek köszönhetően egy sokkal tisztább anyagot kapunk. Összetételét tekintve a nátrium-klorid mellett közel 90 természetes ásványi anyagot is tartalmaz, így fogyasztásával hatékonyan járulhatunk hozzá egy egészségesebb élet fenntartásához. Kiválóan alkalmas az egészséges táplálkozás és a lúgosító étrend kiegészítésére, Segíti az immunrendszer megfelelő működését, a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését, valamint a szervezet belső egyensúlyának helyreállítását is támogatja.