Összetevők: paradicsom, olívaolaj, kápiapaprika, fokhagyma, vöröshagyma, zeller, só, bazsalikom, oregánó
Fehérlisztes, tartósítószermentes tészta.Víz nélkül, préseléses módszerrel készül. Körülbelül 8 háztáji tojást tartalmaz. 500 g/csomag
A Graham-liszt kiemelkedő rosttartalmáról ismert, ami különösen jótékony hatással van az emésztésre. A rostok elősegítik a bélmozgást, megelőzik a székrekedést, és hozzájárulnak az egészséges bélflóra fenntartásához.
A gyümölcscukor igen alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, melynek nagy előnye, hogy nem hizlal. Nagy része a vékonybélen keresztül szívódik fel, így nem okoz emésztési gondokat, puffadást és hasmenést sem. Ugyanakkor kiváló energiaforrás, így nemcsak a mindennapokra, de sportoláshoz és aktív fizikai tevékenységhez is ajánlott a fogyasztása.
A gyümölcscukor igen alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, melynek nagy előnye, hogy nem hizlal. Nagy része a vékonybélen keresztül szívódik fel, így nem okoz emésztési gondokat, puffadást és hasmenést sem. Ugyanakkor kiváló energiaforrás, így nemcsak a mindennapokra, de sportoláshoz és aktív fizikai tevékenységhez is ajánlott a fogyasztása.
Lapos, édes lilahagyma hagyományos dunsztolással, savanyúságnak, tartósítószer mentesen, üvegbe rakva.
2 fajta kiszerelésben kapható. 100 ml / 1000 Ft, 250 ml / 1500 Ft
Összetevők: sertés szalonna, TEJ, étkezési só, Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig Tárolási javaslat: +10-20°C között Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 3456kJ/823 kcal, Zsír: 83 g (ebből telített zsírsavak: 37 g), Szénhidrát: 0 g (ebből cukrok: 0 g),Fehérje: 12 g, Só: 0,5 g Nettó tömeg: 200g
A hajdina jótékony hatásai között megemlíthető, hogy képes lehet a vérnyomás csökkentésére, szabályzására. Ennek oka, hogy nagyszerű magnéziumforrás, ami nagyon jó hatással van a vérnyomásra. Mivel szinte minden B-vitamin megtalálható benne ezért nagyon jó hatással van a szív- és érrendszerre. A benne rejlő vitaminok csökkentik a vérben lévő koleszterin koncentrációját. Kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a búza vagy az árpa. Gazdag rostban és fehérjében. Serkenti az emésztést, valamint az izomépítést. Kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a búza vagy az árpa. Gazdag rostban és fehérjében. Serkenti az emésztést, valamint az izomépítést. Magas komplex-B vitamin tartalma miatt ajánlott azok számára, akik májproblémákkal küzdenek, és nem fogyaszthatnak cukrot tartalmazó anyagokat. Gazdag ásványi anyag tartalma miatt a hajdinával hatékonyan kezelhető az alacsony vörösvérsejt szint.
Az árpában található vas, foszfor, kalcium, magnézium, mangán és cink mind hozzájárulnak az erős és egészséges csontozat fenntartásához. Az árpában található rost, kálium, folsav és B6-vitamin, illetve az, hogy nem tartalmaz koleszterint, mind hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez. Az árpa rendkívül jó rostforrás: az elegendő rost bevitele pedig csökkenti a vér koleszterinszintjét, ez pedig csökkenti a szívbetegségek kialakulásának a kockázatát. A szelén nem található meg sok ételben, de például az árpában van. A szelénnek fontos szerepe van egy bizonyos májenzim működésében, amely szerepet játszik bizonyos rákkeltő vegyületek lebontásában. A szelén ezen kívül megelőzi a gyulladás kialakulását, csökkenti a tumorok növekedésének sebességét, serkenti az immunválaszt fertőzés esetén.
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához, a látás javításához, kiváló vashiányos állapotoknál, és savtúltengésnél. A köles gyulladáscsökkentő hatású gabona, ami szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében. Nem mellesleg pedig ő az első számú lúgosító gabonánk.