Hideg eljárással tartósított Csemege Cékla, nem utóhőkezelt, édesítőszerrel steviával. 40 dkg-os és 1 kg-os kiszerelésben. Hűtve tárolandó Összetevők: cékla, ivóvíz, ételecet,étkezési só,fűszerek,édesítőszerek: szacharin, stevia-glikozidok,tartósítószer:nátriumbenzoát, káliumszobát. Tápérték 100g-ban, energia: 130 KJ/31kcal, zsír 0,1g, szénhidrát 5,9g amelyből cukrok 7,78 g, fehérje 1,3 g, Só 1,735 g
Selymesen krémes vegyes virágméz egy 74 % kakaó tartalmú étcsokoládéval ízesítve. Igazán különleges csemege, ajánlom desszertekhez vagy éppen magában fogyasztva.
A hagyományos szilvalekvár egy kevés étcsokoládéval ízesítve. 2024-ben a II. Kárpát-medencei szörp és lekvár versenyen bronz minősítést kapott.
Vegyszermentes birsalmából készült cukor- és tartósítószermentes befőtt. Töltőtömeg: 400 g
Vegyszermentes meggyből készült, cukor- és tartósítószermentes befőtt. Nem magozott. Töltőtömeg: 400 g
Vegyszermentes termelésből származó, kizárólag sárgabarackot tartalmazó lekvár. Az aromaanyagok megőrzése érdekében rövid főzési eljárással készült. Nem tartalmaz mesterséges aromákat, tartósítószereket és adalékanyagokat.
Diós birsalmasajt 100%-ban természetes összetevőkből, gondos kézzel készítve. Egységár : 4500 Ft/kg
Hideg eljárással tartósított ecetes almapaprika , édesítőszerrel steviával. 40 dkg-os és 1 kg-os kiszerelésben. Hűtve tárolandó Összetevők: csípős almapaprika, ivóvíz, ételecet,étkezési só,fűszerek,citromsav ,édesítőszerek: szacharin, stevia-glikozidok, szilárdító anyag: kálcium-klorid, tartósítószer:nátriumbenzoát, káliumszobát. Tápérték 100g-ban, energia: 84 KJ/20kcal, zsír 0,3 g, szénhidrát 3 g amelyből cukrok 0,75 g, fehérje 1,2 g, Só 1,61 g
Hagyományos technikával tehén tejből készült sajt ami jellege szerint kemény sajt ami azt jelenti hogy ezek a fajta sajtok nem olvadnak meg hanem meg grilleződnek. Több féle ízűt készítünk mint például Natúr, Fokhagymás, Metélőhagymás, Lilahagymás, Medvehagymás, Kapros, Köményes, Sok magvas, Pritamin paprikás, Chilis, Diós, Provance fűszerres. Ezen fajta sajtokat továbbá füstölve és fülstöletlen formában is lehet kérni. A sajtokat sajnos pontosan egyforma darabokra nem tudjuk felvágni de olyan 22-28 dkg- os szeletekre tudjuk szelni amiket le vakáuum csomagolunk a biztos tartósság végett. Minősgét megőrzi lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Varázsold fenségessé a reggelit, tedd felejthetetlenné a kávéd ízét. Felejthetetlen íze és illata mellé pedig kiváló fertőtlenítő, emésztést serkentő, puffadást gátló, antioxidáns hatású ez a krémméz. Rendszeres napi fogyasztása segíthet a koleszterinszint csökkentésében, így védi az érfalakat és ráadásul még a diétában is partnered lehet. ________________________________________ Fahéjas méz hatásai? A két szuper élelmiszernek köszönhetően fenséges íze mellett, szervezetünkre is pozitív, immunerősítő hatással bír. • Csökkentheti a vér cukorszintet és javíthatja az inzulin érzékenységet, így segíthet a cukorbetegség megelőzésében és kezelésében. • Segíthet csökkenteni a magas vérnyomást, a koleszterinszintet és az artériákban lerakódó plakkokat, így hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. • Támogatja az immunrendszert és hasznos ásványi anyagokkal (K, Na, Mg, AI, P, Si, Va, Co, S, N, Zn, stb.) , vitaminokkal ( A-,B-, C-, E- és K) látja el a szervezetet. • Antioxidáns hatás: A fahéjban és a mézben található flavonoidok erős antioxidáns hatással rendelkeznek, amelyek segítenek a szervezetnek megbirkózni a szabad gyökökkel és az oxidatív stresszel. • Segít a gyulladások csökkentésében: mind a fahéjban és a mézben található antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek csökkentik a szervezetben lévő gyulladást. • Javítja az emésztést: Enyhítheti az emésztési zavarokat, mint például a puffadás, a hasmenés és a gyomorégést, és elősegíti a bélmozgást. A méznek prebiotikus hatása van, amely elősegíti az egészséges bélflórát, segít az emésztésben és elősegíti a bélmozgást. • Javítja az immunitást: A méznek immunmoduláló hatása van, amely segíti a szervezetet a fertőzésekkel szembeni védekezésben, és növeli az immunrendszer hatékonyságát. • Tiszta energiaforrás: A méz magas glükóz- és fruktóztartalma miatt gyorsan felszívódik a szervezetben, és energiát biztosít. • Javítja az agyműködést és az idegrendszeri egészséget, így segíthet az Alzheimer-kór és más neurodegeneratív betegségek megelőzésében.