Az útifűmaghéj egy emészthetetlen étkezési rost, amely vízzel keveredve saját tömegének mintegy tízszeresét is képes magába szívni. Zselatinszerű anyaggá duzzadva végighalad a bélrendszeren, kitisztítja a lerakódott salakanyagokat, méreganyagokat. Megszüntetheti az emésztési problémákat, helyreállítja a bélflóra egészséges egyensúlyát. Az útifűmaghéj egy természetes étkezési rost, amely nagyon hasznos lehet emésztési problémáknál, magas vércukorszint vagy magas koleszterinszint esetén. Fogyókúra kiegészítésére is ajánlott, mert csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét, kitisztítja a lerakódott salakanyagokat.
Házi vaj ami tejszínből és tejfölből készül köpülőgép segítségével tartósítószer-, és adalékmentes készítünk, amit 15 dkg- os kiszerelésben lehet rendelni. Tárolása +5°C alatt javasolt.
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vastagbélbe töltjük, ami a 90 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. 2015. Magyar Kézműves Remek Házi jellegű szárítással érlelt csemege kolbász. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1964 kJ/474 kcal, Zsír: 39,95 g (ebből telített zsírsavak: 16,98 g), Szénhidrát: 0,52 g (ebből cukrok: 0,11 g), Fehérje: 24,74 g, Só: 4,08 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig (90nap)
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vastagbélbe töltjük, ami a 90 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. 2015. Magyar Kézműves Remek Házi jellegű szárítással érlelt csípős kolbász. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege és csípős fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1964 kJ/474 kcal, Zsír: 39,95 g (ebből telített zsírsavak: 16,98 g), Szénhidrát: 0,52 g (ebből cukrok: 0,11 g), Fehérje: 24,74 g, Só: 4,08 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(90nap)
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vékonybélbe töltjük, ami a 40 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Házi jellegű szárítással érlelt csemege kolbász. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 125 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1727 kJ/417 kcal, Zsír: 37,84 g (ebből telített zsírsavak: 14,43 g), Szénhidrát: 1,02 g (ebből cukrok: 0,47 g), Fehérje: 24,86 g, Só: 3,6 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(60nap)
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vékonybélbe töltjük, ami a 40 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege és csípős fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 125 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1727 kJ/417 kcal, Zsír: 37,84 g (ebből telített zsírsavak: 14,43 g), Szénhidrát: 1,02 g (ebből cukrok: 0,47 g), Fehérje: 24,86 g, Só: 3,6 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(60nap)
A vöröslencse olyan tulajdonságokkal, melyekre, elsőre, nem is gondolnánk. Javítja az anyagcserét és az emésztést, erősíti az immunrendszert, és a daganatos betegségek megelőzésében is segít. Magas folsav tartalommal és Omega 3-6 zsírsavakkal rendelkezik.Különösen sok magnéziumot tartalmaz, de vastartalma is számottevő, tehát nőknek egyenesen kötelező lenne a fogyasztása. (A vasat tekintve fontos tudni, hogy C-vitamin bevitellel érdemes támogatni a felszívódását, azaz a lencsét érdemes friss salátával fogyasztani, esetleg némi frissen facsart citromlevet mellé.) A vöröslencsét fogyaszthatod még a kálium, kalcium, mangán, réz, jód, bór, kobalt pótlása végett is, hiszen ezekben a mikró-és makró elemekben is bővelkedik.A vörös lencse élettani hatásait, a vegán és a vegetáriánus konyha is hasznosítja, hisz fehérjében gazdag „húspótlónak” tekinthetik.Ezen túlmenően pedig bárki számára a rost, a vitaminok és az ásványi anyagok gazdagsága miatt érdemes beleilleszteni a napi ékezések közé. Nem irritálja az emésztőrendszert, és mindenki ízlésének megfelelhet.