Kistermelői nyers tehéntej. Plussz 4 fokon hűtve 3 napig fogyasztható. Hőkezelve fogyasztandó, 1 valamint 1,5 literes kiszerelésben kapható. Nyers tej tárolási javaslata, +4 °C alatt.
Hagyományos technológiával készült leveles túró ami 50 valamint 30 dkg-os kiszerelésben rendelhető. Tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított. Minősgét megőrzi lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Hagyományos házi tejföl bármiféle tartósítószer-, és adalékanyag nélkül készítjük. Többféle kiszerelésben készítjük, akár 25 dkg valamint 30 dkg és még 50 dkg-os csomagolásba rendezzük. Minőségét megőrzi, lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Félkemény sajt, ami könnyen és lágyan olvad. A sajtokat sajnos pontosan egyforma darabokra nem tudjuk felvágni, de olyan 20-30 dkg-os szeletekre tudjuk szelni, amiket le vákuum csomagolunk a biztos tartósság végett. Minőségét megőrzi lásd a cimkén: Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.
Hosszú érlelésű kézműves trappista sajt. Kb. 25 dkg-os darabokban, amik súlya pluszban és mínuszban is változhat egy keveset.
Házi vaj ami tejszínből és tejfölből készül köpülőgép segítségével tartósítószer-, és adalékmentes készítünk, amit 15 dkg- os kiszerelésben lehet rendelni. Tárolása +5°C alatt javasolt.
Krémes natúr joghurt. Bifido baktériummal és prebiotikus rostokkal. Jótékony baktériumokban gazdag, probiotikus házi joghurt. Többféle ízben rendelhető meggyes, áfonyás, epres, málnás, fahéjas-almás,sárgabarackos vagy akár csak natúran, gyümölcs nélkül. Mindezek 20 dkg-os kiszerelésben érhetők el. Tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított. Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.