Brie fehérpenészes lágysajt. Az ár 15 dkg-os darabár, ami pluszban és mínuszban is változhat keveset. 9500 Ft/kg
Hagyományos technikával tehén tejből készült sajt ami jellege szerint kemény sajt ami azt jelenti hogy ezek a fajta sajtok nem olvadnak meg hanem meg grilleződnek. Több féle ízűt készítünk mint például Natúr, Fokhagymás, Metélőhagymás, Lilahagymás, Medvehagymás, Kapros, Köményes, Sok magvas, Pritamin paprikás, Chilis, Diós, Provance fűszerres. Ezen fajta sajtokat továbbá füstölve és fülstöletlen formában is lehet kérni. A sajtokat sajnos pontosan egyforma darabokra nem tudjuk felvágni de olyan 22-28 dkg- os szeletekre tudjuk szelni amiket le vakáuum csomagolunk a biztos tartósság végett. Minősgét megőrzi lásd a cimkén: Tárolása +5°C alatt javasolt.
Chillis parenyica Kb. 28 dkg-os súlyúak, amik pluszban és mínuszban is változhatnak egy keveset.
A parenyica hagyományos szlovák, nem érlelt sajt. Félkemény, félzsíros és általában füstölt sajt. A sajtot szalagokban gyártják, amit csigaszerű spirálokba tekercselnek fel. A parenyicáink súlya általában 25 és 32 gramm között változik, ami kb. 1800-2400 forintos darabárat jelent.(7500 Ft/kg)
Snidlinges parenyica Kb. 28 dkg-os súlyúak, amik pluszban és mínuszban is változhatnak egy keveset.
Több féle és ízű sajtok összessége és mindezek 15 dkg os kiszerelésben. Minőségét megőrzi lásd a cimkén: Tárolásuk 5°C allatt ajánlott.
A sajttálainkon megközelítőleg 1kg mennyiségű parenyica, ecetes , ementáli, érlelt, parmezán, óvári, trappista jellegű sajt szerepel. Valamint ház vékony csípős és csemege kolbászt is tartalmaz. Ezen felül némi zöldség is került a sajttálra, ízlés szerint. Kisebb (7-8 fő) összejövetelekre, valamint születésnapi, újévi és névnapi kóstolókra is ajánljuk tálkáinkat. Tárolása +5°C alatt javasolt.
Félkemény sajt, ami könnyen és lágyan olvad. A sajtokat sajnos pontosan egyforma darabokra nem tudjuk felvágni, de olyan 20-30 dkg-os szeletekre tudjuk szelni, amiket le vákuum csomagolunk a biztos tartósság végett. Minőségét megőrzi lásd a cimkén: Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.
Hosszú érlelésű kézműves trappista sajt. Kb. 25 dkg-os darabokban, amik súlya pluszban és mínuszban is változhat egy keveset.