100%-os almalé, tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított.
Tartósítószer mentes, szirupos szörp. 2024-ben a II. Kárpát-medencei Szörp és Lekvár versenyen arany minősítést kapott.
Tartósítószer és adalékmentes, természetes céklalé. Tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, magas rost-, folsav-, és nitrát tartalommal. A rendszeres céklalé-fogyasztás: - csökkentheti a vérnyomást, - javíthatja az állóképességet, - természetes méregtelenítő, támogatja a máj működését, - magas antioxidánstartalma miatt megelőzheti a rák kialakulását.
A diólevél meglehetősen sok betegségre gyógyír lehet. Javítja az emésztést, tisztítja a vért, és a gyomor megfelelő működését is elősegíti. A levelekből készült tea hatásos magas vérnyomás, gyomor- és bélhurut, bélférgek ellen, de akkor is fogyaszthatjuk, ha nem megfelelő az étvágyunk, vagy ha csak méregteleníteni szeretnénk a szervezetünket. A diólevél szörp fogyasztását azért is ajánljuk, mivel csökkenti a vércukorszintet, tisztítja a vérereket és javítja az anyagcsere-működést.
Tüskés avagy nem, de almával igen finom, a szedret passzírozzuk, majd almalével házasítjuk. Erős antioxidáns, segíthet a daganat legyőzésében,étvágyjavító a lázas betgség után. Gyermekek szívesebben beveszik a medicínát. Egészségükre!
A lucfenyő rügyeiből áztatással készült szirupos szörp. A nyári forróságban igazi frissítő hidegen vagy limonádéba keverve. A téli hidegben egy bögre forró teát is ízesíthetünk vele, de "csak" szörpként fogyasztva is megállja a helyét. Tartósítószer mentes.