A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához, a látás javításához, kiváló vashiányos állapotoknál, és savtúltengésnél. A köles gyulladáscsökkentő hatású gabona, ami szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében. Nem mellesleg pedig ő az első számú lúgosító gabonánk.
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához, a látás javításához, kiváló vashiányos állapotoknál, és savtúltengésnél. A köles gyulladáscsökkentő hatású gabona, ami szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében. Nem mellesleg pedig ő az első számú lúgosító gabonánk.