Krémes natúr joghurt. Bifido baktériummal és prebiotikus rostokkal. Jótékony baktériumokban gazdag, probiotikus házi joghurt. Többféle ízben rendelhető meggyes, áfonyás, epres, málnás, fahéjas-almás,sárgabarackos vagy akár csak natúran, gyümölcs nélkül. Mindezek 20 dkg-os kiszerelésben érhetők el. Tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított. Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.
Fehérlisztes, tartósítószermentes tészta. Kézzel készült. 10 háztáji tojást tartalmaz. 330 g/csomag
A zabkorpa gazdag B-vitaminokban, különösen B1- és B2-vitaminban, melyek támogatják az anyagcserét és hozzájárulnak az idegrendszer egészséges működéséhez. Jelentős mennyiségű E-vitamin forrása, amely antioxidáns hatásával védi a sejteket a káros szabadgyököktől. Az ásványi anyagok tekintetében is kiemelkedő, hiszen nagymennyiségű vasat, magnéziumot, foszfort és káliumot tartalmaz. Ezek az elemek elengedhetetlenek a sejtek megfelelő működéséhez, az izmok és az idegrendszer egészségéhez.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
Tartósítószer mentes, szirupos szörp. 2025-ben a Kárpát-medencei szörp és lekvár versenyen arany minősítést kapott.
A zsálya illóolajokat, cseranyagokat, keserűanyagokat, valamint triterpéneket, flavonoidokat tartalmaz. Ezeknek köszönhetően számos gyógyhatása ismert: antibiotikus, gyulladásgátló, görcsoldó, szabályozza a verejtékképződést, enyhíti a puffadást, segíti az emésztést. Jól alkalmazható légúti panaszokra, torokfájásra. Emellett nyugtató és memóriajavító hatással is rendelkezik. Nem csak fűszerként vagy teaként fogyaszthatjuk: amellett, hogy számos gyógyhatása ismert, még finom is a zsálya szörp! Mivel gátolja a tejképződést, így nem javasolt szoptatás idején, illetve kismamáknak, kisgyermekeknek 2 év alatt. Továbbá nem javasolt alacsony vérnyomás esetén. Túlzott vagy hosszantartó fogyasztása sem javasolt.