Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vékonybélbe töltjük, ami a 40 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Házi jellegű szárítással érlelt csemege kolbász. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 125 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1727 kJ/417 kcal, Zsír: 37,84 g (ebből telített zsírsavak: 14,43 g), Szénhidrát: 1,02 g (ebből cukrok: 0,47 g), Fehérje: 24,86 g, Só: 3,6 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(60nap)
Eredeti békési Kovács István féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vékonybélbe töltjük, ami a 40 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Összetevők: sertéshús, sertés szalonna, csemege és csípős fűszerpaprika őrlemény, étkezési só, fűszerek. 100g termék 125 g sertéshús felhasználásával készült. Átlagos tápértéktartalom/100 g: Energia: 1727 kJ/417 kcal, Zsír: 37,84 g (ebből telített zsírsavak: 14,43 g), Szénhidrát: 1,02 g (ebből cukrok: 0,47 g), Fehérje: 24,86 g, Só: 3,6 g. Tárolási javaslat: +20°C alatt függesztett állapotban, jól szellőző, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: Terméken jelzett időpontig(60nap)
A vöröslencse olyan tulajdonságokkal, melyekre, elsőre, nem is gondolnánk. Javítja az anyagcserét és az emésztést, erősíti az immunrendszert, és a daganatos betegségek megelőzésében is segít. Magas folsav tartalommal és Omega 3-6 zsírsavakkal rendelkezik.Különösen sok magnéziumot tartalmaz, de vastartalma is számottevő, tehát nőknek egyenesen kötelező lenne a fogyasztása. (A vasat tekintve fontos tudni, hogy C-vitamin bevitellel érdemes támogatni a felszívódását, azaz a lencsét érdemes friss salátával fogyasztani, esetleg némi frissen facsart citromlevet mellé.) A vöröslencsét fogyaszthatod még a kálium, kalcium, mangán, réz, jód, bór, kobalt pótlása végett is, hiszen ezekben a mikró-és makró elemekben is bővelkedik.A vörös lencse élettani hatásait, a vegán és a vegetáriánus konyha is hasznosítja, hisz fehérjében gazdag „húspótlónak” tekinthetik.Ezen túlmenően pedig bárki számára a rost, a vitaminok és az ásványi anyagok gazdagsága miatt érdemes beleilleszteni a napi ékezések közé. Nem irritálja az emésztőrendszert, és mindenki ízlésének megfelelhet.
Krémes natúr joghurt. Bifido baktériummal és prebiotikus rostokkal. Jótékony baktériumokban gazdag, probiotikus házi joghurt. Többféle ízben rendelhető meggyes, áfonyás, epres, málnás, fahéjas-almás,sárgabarackos vagy akár csak natúran, gyümölcs nélkül. Mindezek 20 dkg-os kiszerelésben érhetők el. Tartósítószer-, és adalékmentes, kizárólag hőkezeléssel tartósított. Tárolásuk 5°C alatt ajánlott.
Fehérlisztes, tartósítószermentes tészta. Kézzel készült. 10 háztáji tojást tartalmaz. 330 g/csomag
A zabkorpa gazdag B-vitaminokban, különösen B1- és B2-vitaminban, melyek támogatják az anyagcserét és hozzájárulnak az idegrendszer egészséges működéséhez. Jelentős mennyiségű E-vitamin forrása, amely antioxidáns hatásával védi a sejteket a káros szabadgyököktől. Az ásványi anyagok tekintetében is kiemelkedő, hiszen nagymennyiségű vasat, magnéziumot, foszfort és káliumot tartalmaz. Ezek az elemek elengedhetetlenek a sejtek megfelelő működéséhez, az izmok és az idegrendszer egészségéhez.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.
A zab könnyen emészthetősége és magas rosttartalma miatt az anyagcsere legjobb barátja, emellett komoly szerepet kap az emésztés folyamataiban is, valamint megelőzi az elhízást és a székrekedést is. Különösen jót tesz a vastagbélnek, így a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is csökkenti. A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-bevitel mindenki számára kulcsfontosságú, ám a rendszeresen fizikai aktivitást végzők esetében ez halmozottan igaz. A jó hír az, hogy a zab egy igen értékes gabona, hiszen nagy mértékben tartalmaz vitaminokat, például magnéziumot, foszfort, rezet, B1-vitamint, vasat, szelént, mangánt és cinket.